Expo nyereményjáték

 

Regisztrációddal automatikusan részt veszel az Expo nyereményjátékban is. A háromhetes online kiállítás záróakkordjaként, június 9-én kisorsoljuk a főnyereményt, amely nem más mint két darab, egyenként két fő részére szóló kényeztető wellness hétvége voucher, a Zala Springs Golf Resort felajánlásával. A fődíjak mellett további tárgynyeremények, 1 db hangfal, 1 db airpods, valamint 1 db arcszauna is gazdára találnak június 9-én.

Főnyeremények:

2 db két fő részére szóló wellness hétvége voucher a Zala Springs Golf Resort felajánlásával 

 

További nyeremények: 

1 db hangfal 

1 db airpods 

1 db arcszauna

Sorsolás időpontja: 2022. június 9. 


Kettő az egyben nyereményjáték az előregisztrálóknak

Azok körében, akik május 19-ig regisztráltak (május 18. éjfélig) az Expo nyitónapján további értékes tárgynyeremények, is gazdára találnak. Kövesd a nyitónapi Expo LIVE műsort május 19-én, 18 órától, hátha Te leszel az egyik szerencsés, aki hazaviheti, az 1 db hangfal, 1 db automata hajgöndörítő és 1 db aktivitásmérő óra egyikét. Az előregisztrációs nyereményjáték nyerteseit a nyitónapi LIVE műsorban sorsoljuk ki! 

 

Előregisztrációs nyeremények: 

1 db hangfal 

1 db automata hajgöndörítő 

1 db aktivitásmérő óra

Sorsolás időpontja: 2022. május 19. 

 

A nyertesek az ÉLET ERŐ EXPO weboldalán található „hírek” menüpont alatt, valamint az ÉLET ERŐ EXPO Facebook oldalán névvel kerülnek feltüntetésre, valamint értesítésre kerülnek az ÉLET ERŐ EXPO regisztrációjakor megadott email címen. Az értesítő email tartalmazza az átvétel helyét és módját. Az előregisztrációs nyertesek a nyitónapon megtartott LIVE műsorban, a műsor 2022. május 22-ei ismétlésében is bejelentésre kerülnek!

További információért kattints a Nyereményjáték szabályzatra!

jatekszabalyzat

Keresés