Online segítség a lelki problémákra

Image

Ma már köztudott, hogy a lelki problémák okozta stressz negatív hatással van a testi egészségre, akár meg is betegíthet. Ezért is fontos a mentálhigiénét legalább annyira komolyan venni, mint az egészséges táplálkozást, a rendszeres testmozgást vagy a gyógyszeres kezelést. Mégis a legtöbben csak akkor kapnak észbe, amikor már nagy a baj.

Ezért hoztuk létre az INVERSUM rendszerét, amivel az életet megnehezítő személyes problémákra kínálunk hatékony megoldást oktatóvideókkal és interaktív, vezetett meditációs programjainkkal. A párkapcsolati problémáktól a szorongáson át egészen a gyász feldolgozásáig a legkülönbözőbb gondokban segít a rendszer a nap 24 órájában, ráadásul az otthon kényelméből.

A szakmailag megalapozott módszertan és a világon is egyedülálló online technológia biztosítja, hogy mindenki a saját problémájának és személyiségének megfelelő megoldást találja meg a rendszer használatával. Mert hiszünk benne, hogy a mentális egészség megóvása és a lelki problémák rendezése akár életet is menthet. Erről szól az INVERSUM!

Keresd a KUPONOKAT az expo kiadványban.

expo kiadvany

VOIZ Hangoskönyv Applikáció

Image

Nálunk minden hangoskönyvet megtalálsz, ami önfejlesztés, üzleti fejlődés, könnyedebb regény vagy akár mesekönyv a gyerekeknek.

A könyvtárunkban már most több mint 1000 könyvet találsz. Magyarországon egyedülállóan - magyar nyelven, ismert színészek által felolvasva.

A könyveink száma napról napra bővül! Az applikációval nem csak meggyorsítod könyvek feldolgozását, de megsokszorozhatod az olvasásra szánt idődet.

Keresd a KUPONOKAT az expo kiadványban.

expo kiadvany

MIPSZI LOGO


Image

Amikor a figyelemhiány nem ADHD

Image

Autista a barátom

Image

Szervezetünk nagy karmesterei

Image

„Mindenki hátizsákjában vannak fekete és fehér golyók”
Interjú dr. Barta Csabával

Image

Könyvajánló

Image

Megbélyegzett betegek

Image

Biológiai és egyéb nemek

Image

Amikor válogat a gyerek

Hasznos olvasmányok

Image
Image
Image
Image

Search