Bemutatkozás


Kinek kellene egy olyan bicikli, aminek négyszögletű a kereke? Ilyen haszontalan dologra senki nem pazarolja a pénzét. Nem mindig ilyen könnyű a döntés: a sok ezer étrend-kiegészítő közül a legmegfelelőbbet kiválasztani nagyobb kihívás. Nem szükséges szakértővé válnod ahhoz, hogy jól válassz: a PirulaKalauz szakértői azért dolgoznak, hogy néhány kattintással hozzáférhess azokhoz az információkhoz, amelyek segítik a megfelelő választást.

A PirulaKalauz alkotói kutatóként, egyetemi oktatóként vagy a gyógyszerellátásban tevékenykedő gyógyszerészek. Értünk hozzá, hogy hogyan kell elmagyarázni, a gyakorlat nyelvére fordítani az elméleti tudást. Tudományos cikkek és könyvek százait olvassuk el, ennek eredménye olvasható közérthető stílusban, de szakszerűen megfogalmazva a honlapon.

PirulaKalauz könyv

A PirulaKalauz című könyv a PirulaKalauz.hu alkotóinak műve. A könyv az egészségmegőrzésben leggyakrabban alkalmazott anyagokat (növények, vitaminok, ásványi és egyéb anyagok) mutatja be lényegre törő és közérthető módon. Összefoglalót ad a felhasználásról, az adagolásról, a bizonyított hatásokról és a hatásmechanizmusokról, kitérve a mellékhatásokra, a lehetséges gyógyszerkölcsönhatásokra is. A könyv szerzői több ezer tudományos cikket olvastak el, értelmeztek és foglaltak össze könnyen érthető formában annak érdekében, hogy ezt az ismeretanyagot minél szélesebb körnek átadják. A PirulaKalauz könyv olvasói így hozzáférhetnek ahhoz a tudáshoz, amelynek birtokában észszerűen használhatják fel az elérhető termékeket (étrend-kiegészítőket, teákat stb.) az egészségük megőrzése érdekében.

PirulaKalauz alkalmazás

Ha tetszik a könyv és a weboldal, akkor ez az alkalmazás tetszeni fog! A PirulaKalauz appban a könyv teljes anyag megtalálható, fotókkal kiegészítve, könnyen kereshető formában!

Az alkalmazási célnak megfelelően könnyen megtalálhatod, melyek azok az összetevők, amelyek támogatják céljaid elérését, s melyek azok, amelyeket kerülnöd érdemes!

Az app arra is figyelmeztet, ha e kell venned kiválasztott étrend-kiegészítőidet, s az alkalmazásban a PirulaKalauz.hu legfrissebb híreit is elolvashatod!

 

Elérhetőségek

www.pirulakalauz.hu

[email protected]

Keresés