Image
Image

PirulaKalauz - Minden, ami gyógyszer, gyógynövény, vitamin - szakértőktől

Tudni szeretnéd, milyen hatással rendelkeznek az általad használt termékek (étrend-kiegészítők, kozmetikumok, gyógyszerek) összetevői? Arra vagy kíváncsi, hogy milyen gyógynövényt, melyik étrend-kiegészítőt lenne érdemes használnod, és melyek azok a komponensek, amelyek alkalmazása nem jár haszonnal számodra? Ha csak a Google a barátod, nem mehetsz biztosra: előfordulhat, hogy téves információkat találsz az első találatok között. 

A PirulaKalauz.hu-t azért hívtuk életre, hogy helyetted elolvassuk és feldolgozzuk a tudományos szakirodalmat – az oldalon megtalálod mindazt, amire a tudomány mai állása alapján fogyasztóként szükséged van. 

Szakértő szerzőink közérthető stílusban összefoglalják a gyógyítással, életmóddal kapcsolatos legújabb tudományos eredményeket. Cikkek, videók, podcastok – szigorúan a tudományos tények alapján, de közérthetően! A PirulaKalauz Klub tagjai pedig nemcsak hozzáférnek az összes anyagunkhoz, hanem személyre szabott tanácsadást is kérhetnek: kérdéseikre szakértőink általában néhány órán belül válaszolnak. 

Keresés