Image

Bemutatkozás

A Berlin-Chemie/A. Menarini Kft. a BERLIN-CHEMIE, a MENARINI Csoport leányvállalata nevében működik Magyarországon. Főbb terápiás területek, melyeken a vállalat képviselteti magát vényköteles vagy vény nélkül kapható készítményekkel: kardiológia, diabetológia, gasztroenterológia, fájdalom és reuma, köszvény, endokrinológia, urológia, tüdőgyógyászat, afta és szájüregi sérülések.

A Berlin-Chemie Menarini, nemzetközi innovatív gyógyszergyártó vállalatként elkötelezett az emberek életminőségének javításában. Elhivatott csapatunk együttműködő partnerként támogatja a magyar egészségügyi szakemberek gyógyító munkáját és szakmai fejlődését. Küldetésünk a felelősségteljes gyógyítás, minőségi gyógyszerekkel.

Nézze meg reklámfilmjeinket!

Image

Csecsemőkori bélgáz okozta gyomor-bélrendszeri panaszok. Mit tehetnék, hogy enyhítsem kisbabám fájdalmát?

Ez az egyik leggyakoribb ok, ami miatt az aggódó szülők felkeresik a védőnőt vagy a gyermekorvost. 

Jellemzően ingerlékenység, nyugtalansági rohamok és hosszú ideig tartó, hangos sírás, valamint hasi diszkomfortra utaló egyértelmű jelek (a baba felhúzza a lábát és kemény a pocakja) formájában nyilvánul meg.

teszt

Teszt férfiaknak 40 éves kor felett!

Éjszakánként többször is ki kell mennie a mosdóba? Előfordul gyakori vizelési inger, el-elakadó vizelet? Már 40 éves kor körül megjelenhetnek a jóindulatú prosztata­megnagyobbodásra utaló tünetek!

A teszt kitöltése során mindennapi élethelyzetekre gondoljon, ne vegye figyelembe, amikor pl. társasági összejövetel során a szokásosnál több folyadékot és/vagy alkoholt fogyasztott! Az eredmény tájékoztató jellegű, de alapul szolgálhat az orvosi vizsgálathoz. A teszt nem pótolja sem az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést.

Kérjük, kattintson a megfelelő válaszoknál található számokra!

teszt

Image

HU-BCM-33-2022-v01-web-#30652
Lezárás dátuma: 2022.05.12.

Keresés